Monday, 13 September 2010

Sulaman Manik

Oh! kegilaan baru! bleh kira 'kegilaan' ker kalo tak pernah buat lagi? ahaha... baru berangan-angan jek.. :p

Sebelum raya hari tu, sungguh2 tertarik tengok sulaman manik 'Crumble Mumble' yang sangat sarat.. gambar tak de sebab saya tak buat lagi.. tapi boleh la google.. tak hingat tengok kat blog siapa.. tapi crumble mumblenya sangatlah marvelous!..sangat kemas... nanti kalo terjumpa lagi, akan ku link kan di sini.. :) (kalo dah berjaya buat, akan ku postkan gambar itu di sini dengan bangganya! ihihi...)

P/S "dah jumpa!! di sini ButterflyBeads"

2 comments:

cherry said...

salam...
saya pun minat bahagian menjahit n buat hasil kraft tangan ni... tapi saya tau buat skit2 je. tak advance lg macam sedari... suke tgk hasil2 sedari. izin link kan blog ye...

Tihara said...

mmg best bila kita jahit manik n menjadi..saya pun ada la try yg simple..tp sekarang saya minat crochet lak :)